Företagsstäd

Företagsstäd för stora & små företag - Städproffsen
Vi finns på orterna Kristianstad, Broby, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg, Bromölla, Sjöbo.

Arbetar din mamma på ditt företag – inte?

Då sköter vi kontorsstädningen!

Låt era medarbetare fokusera på sina ordinarie arbetsuppgifter det är ju det dom är proffs på, vi sköter allt runt omkring såsom företagsstädning, trädgårdsarbete och hantverk det är ju vi proffs på. Vår strävan är att göra ert företag effektivare och vår personal ser er arbetsmiljö som sitt ansvar. Vi skräddarsyr en kontorsstädning för just er verksamhet och era behov. Vi har allt från städning varje dag till en gång i veckan. Vi ser till att det känns fräscht hos er så att ni kan koncentrera er på det ni har som huvudsyssla.

Företagsstädning för små & stora kontor

Vi har allt från mindre kontor till stora kontor/lokaler och verksamma i Kristianstad, Broby, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg, Bromölla, Sjöbo. Inga kunder är för små eller för stora för oss, alla är lika viktiga. Vi kan stå för allt från soppåsar, tvål, papper etc. Vi skriver givetvis ett avtal så att alla parter känner sig trygga och veta vad som görs vid varje städtillfälle.

Tveka inte att höra av er och kolla vad vi kan göra för just ert företag och kontor.                   Kontakta oss - Så hjälper vi din fastighet eller boende!