Företag- & fastighetsstädning i Skåne & Blekinge

Vi finns på orterna Kristianstad Lund, Broby, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg, Bromölla, Sjöbo.

Arbetar din mamma på ditt företag – inte?

Då sköter vi kontorsstädningen!

Låt era medarbetare fokusera på sina ordinarie arbetsuppgifter det är ju det dom är proffs på, vi sköter allt runt omkring såsom företagsstädning, trappstädning, trädgårdsarbete och hantverk det är ju vi proffs på. Vår strävan är att göra ert företag effektivare och vår personal ser er arbetsmiljö som sitt ansvar. Vi skräddarsyr en kontorsstädning för just er verksamhet och era behov. Vi har allt från städning varje dag till en gång i veckan. Vi ser till att det känns fräscht hos er så att ni kan koncentrera er på det ni har som huvudsyssla.

Företagsstädning för små & stora kontor

Vi har allt från mindre kontor till stora kontor/lokaler och verksamma i Kristianstad, Lund, Broby, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg, Bromölla, Sjöbo. Inga kunder är för små eller för stora för oss, alla är lika viktiga. Vi kan stå för allt från soppåsar, tvål, papper etc. Vi skriver givetvis ett avtal så att alla parter känner sig trygga och veta vad som görs vid varje städtillfälle.

Kolla vad vi kan göra för just ert företag, kontor & fastighetsskötsel

Vår fastighetsskötsel vänder sig till fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag och liknande inom Lund & Kristianstad kommun samt kring kommunerna såsom Sölvesborg, Hässleholm, Bromölla, Östra Göinge och Älmhult.

Det finns mycket vi kan erbjuda och avlasta er med, den allmänna fastighetsservicen kan bestå av att sköta gräsmattor, rabatter, snöskottning, snöröjning, buskar, träd, tömma papperskorgar och trappstädning. Löpande översyn av tak, fasader, fönster, dörrar mm för att i god tid kunna åtgärda fel som senare skulle kunna visa sig bli kostsamma. Det finns som skrivit tidigare mycket mer vi kan hjälpa er med som t.ex olika saneringar, ex klottersanering och nikotinsanering.

Fråga oss! Finns lösningar på det mesta                   Kontakta oss - Så hjälper vi din fastighet eller boende!