Målningsarbeten

Vi utför Måleri på orterna Kristianstad, Broby, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg, Bromölla, Sjöbo.

Vi utför alla typer av målningsarbeten, invändigt och utvändigt.
Vi har utbildade målare med många års erfarenhet och har kollektivavtal med Målareförbundet.

Till oss är du välkommen med både mindre och större målningsuppdrag – allt från små servicejobb till stora målerientreprenader. Bland våra medarbetare finns traditionella målare men också servicemålare. Vi har kvalitets- och arbetsmiljöansvariga som ser till att vi uppfyller ställda krav. För att kunna leverera bästa möjliga tjänst till respektive kund.

TAPETSERING

LÅT FANTASIN FLÖDA MED FANTASTISKA KULÖRER OCH MÖNSTER.

Vi hjälper till med tapetsering av allt från fondväggar till hela rum. För att få ett bra resultat är underbehandlingarna avgörande, tveka inte att ta hjälp av ett proffs! Har du svårt att bestämma dig för målade väggar eller tapeter? Ett tips är en fondvägg där man kan satsa på vågade färger och mönster. Ett enkelt sätt att göra stor skillnad på. De flesta tapeter som säljs idag är dessutom avtvättningsbara (inom rimliga gränser), med lite fantasi kan man skapa fantastiska rum oavsett miljö.

INOMHUSMÅLNING

VILKEN KÄNSLA VILL DU SKAPA? FÄRGER PÅVERKAR KÄNSLOR OCH SKAPAR ASSOCIATIONER.

Renovering eller nyproduktion. Ett rum eller en hel villa. Lackering av luckor eller målning av fönster. Vi gör all typ av inomhusmålning och hjälper dig gärna med rådgivning kring färgtyp, glans och kulörer. Tänk på att färger upplevs annorlunda hemma på väggen mot färgbutikens lilla prov. Vi rekommenderar att göra en provmålning om du är osäker. Med hjälp av våra duktiga samarbetspartners kan vi även erbjuda fönsterrenovering, sprutlackering av exempelvis köksluckor, möbler, nya fönster och dörrar samt golvläggning.

UTOMHUSMÅLNING

FÄRG ÄR INTE BARA TILL FÖR ATT VARA SNYGGT, DET GER OCKSÅ ETT VIKTIGT SKYDD.

Villa, fritidshus, stora fastigheter, fönster eller staket. Vi målar det som behövs. Vi hjälper dig också att bedöma om det är hög tid att måla om villan eller om den klarar sig några år till. Vid målning av träfasader är det vanligt att en del rötskadade delar behöver bytas. Vi samarbetar med duktiga snickare och plåtslagare som snabbt och effektivt kan hjälpa dig att byta ut det som behövs.                   Kontakta oss - Så hjälper vi din fastighet eller boende!