Städtjänster i Skåne & Blekinge

Städproffsen är ett helhetstänkande serviceföretag inom rengöring

Vi och vår handplockade personal tycker att er säkerhet är viktig, därför har vår personal särskild legitimation. Vår personal har tystnadsplikt både under och efter arbetstid och du kan med stor sannolikhet förvänta dig samma personal som utför arbetet hos dig. Vi åtar oss kunder för t ex flyttstädning i Kristianstad och närliggande kommuner t.ex Bromölla, Sölvesborg, Hässleholm, Östra Göinge och många till. Det är dock inte omöjligt att vi åtar oss arbete utanför dessa områden, det är bara att fråga oss, vi pratar gärna med er, det finns alltid en lösning.

Allt från flyttstädning för hem & kontor till sanering

Vi utför allt från hemstäd vid flytt, företag som behöver kontorsstädning till större saneringar och stor städning av lokaler och återkommande städning hemmet. Vi håller alltid en hög kvalitet och följer upp med kvalitetskontroller med våra kunder. Vi arbetar med både företagskunder och privatkunder.

Vi utgår från Kristianstad, Lund, Hässleholm & Sölvesborg för våra städtjänster

Med vår kundbas sträcker sig runt i hela Skåne och Blekinge, vi har ofta uppdrag i Kristianstad, Lund, Hässleholm, Broby, Hörby, Sölvesborg, Bromölla & Sjöbo och i dess omnäjd. Vi kommer snart att bredda vår verksamhet till västra Skåne, med Lund som bas. Så söker du flytthjälp, hemstäd eller kontorsstädning så är Städproffsen det rätta valet för dig.

Varmt välkommen att höra av er så berättar vi mer!                   Kontakta oss - Så hjälper vi din fastighet eller boende!