Tak- & fasadrengöring i Skåne & Blekinge

Ren & fin byggnad med fasadtvätt - Städproffsen

Har ni koll på ert tak och er fasad?

Det är inte bara av estetiska skäl man skall se över sin fasad och sitt tak. Mossa, alger och smuts kan nämligen på sikt bryta ner även den mest kvalitativa färg. Så att tvätta fasaden är inget som bara ser trevligt ut, det ger även en ekonomisk fördel. Det är nämligen så att en fasad som är ren har större motståndskraft mot naturen. Ni är i goda händer om ni anlitar oss för tvättning av fasad och tak, det är faktiskt en av våra huvudverksamheter. Vi har en lång erfarenhet och mycket kompetent personal inom Grön-fri-taktvätt!

Det är inte så enkelt som man kanske tror att tvätta en fasad, det kräver stor erfarenhet. Om man använder för högt tryck stannar vatten kvar i fasaden under lång tid vilket i sin tur kan leda till fuktskador. Använder man fel rengöringsmedel finns det risk att man lämnar kvar fettrester på fasaden vilket gör att smuts fäster lättare, alger och dylikt trivs extra bra då.

Vi använder oss av olika metoder för att undvika problem som ovannämnda, helst av allt använder vi Ultrarent vatten då detta ger bästa resultat. På tak rekommenderar vi GrönFri metoden, där man borstar av taket först och sen lägger på ett kem som i sin tur dödar t.ex alger sedan låter man regnet sköta resten, naturligare blir det inte!                   Kontakta oss - Så hjälper vi din fastighet eller boende!