Lokalvård/kontorsstäd

Lokalvård av stora & små lokaler - Städproffsen
Vi utför Lokalvård på orterna Kristianstad, Lund, Broby, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg, Bromölla, Sjöbo.

Vi på städproffsen har lång och gedigen erfarenhet av lokalvård . Vi skräddarsyr en lösning efter kundens önskemål . Vi tycker inte att någon kund är för liten eller för stor. Vi lägger fokus på kunden och hos oss är alla lika viktiga . Med Vårdcentraler, Gym och Renrums städningen i bagaget tar vi oss an många olika sorters lokaler och verksamheter. 

Kontorsstädning i Kristianstad, Lund & Hässleholm

Vi erbjuder kontorstädning/lokalvård i och runt om Kristianstad, Hässleholm, Sölvesborg, och många andra platser runt om i Skåne och Blekinge. Så har du en lokal eller kontor du i Knislinge, Åhus, Degeberga, Vinslöv, Bromölla, Tollarp, Hanaskog, Arkelstorp, Fjälkinge eller någon annan trevlig ort så hjälper vi dig självklart med att städa hela ditt kontor & lokal.

Specifika önskemål om kontorsstäd?

Kontakta oss för en genomgång av just era specifika behov för kontorsstädningen, så kommer vi gemensamt fram till en bra lösning. Vi ser till att anpassa städningen av ert eller era kontor & lokaler för att minska störningsmoment på er arbetsplats. Vi har lång erfarenhet av att städa hos företag och det gör oss till en stabil och seriös aktör där ni kommer vara nöjda med hur rena era kontor är när ni kommer in på morgonen.                   Kontakta oss - Så hjälper vi din fastighet eller boende!