Om oss

Städproffsen grundades i Knislinge år 2010 och bedrevs som ett traditionellt städföretag fram till dess att Mats Ivarsson förvärvade företaget i februari 2017. Vi har idag kunder bland annat i Kristianstad, Lund, Broby, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg, Bromölla & Sjöbo inom bland annat flyttstädning, hemstäd och fönsterputsning. Med Mats bakgrund inom fasadtvättning och sanering i hela Norden sedan 2003, blev Städproffsen snabbt en fullservice städfirma med helhetslösningar för både företag, privatpersoner och entreprenörer runt om i Skåne.
Städproffsen öppna sitt andra kontor 2021 i Lund för en bättre service söderut mot våra kunder i den regionen.

Städproffsen i Kristianstad och Lund

Idag finns städproffsens kontor stationerat i Kristianstad och Lund som utgångspunkt och våra arbeten sträcker sig allt ifrån Halmstad i nordväst till Kalmar i nordöst och Danmark i sydväst.

Med detta har vi utökat våra verksamhetsområden och kunskap genom att lägga till tak- & fasadtvätt , målningsarbeten, klottersanering, mjukblästring och mycket mer i våra meriter. Numera kan vi erbjuda våra kunder all tänkbar service inom rengöring och entreprenad. vi har nu som målsättning att expandera och ta större marknadsandelar och utöka vårt område till mer än bara Skåne, Blekinge och Småland för att fler ska kunna ta del av våra tjänster.

Vi är ett lokalt företag stationerat i Kristianstad, Broby, Hässleholm, Sölvesborg, Bromölla, Sjöbo, Hörby & Lund, vi ett starkt team med allt från diplomerade klottersanerare till kompetenta byggstädare, flyttstädare, målare m.m.

Vi använder oss alltid i största möjliga mån av miljöcertifierade produkter i vårt arbete och strävar efter att bli helt miljöcertifierade inom några år. Vi är måna om våra anställda och följer Kollektivavtal inom berörda branscher så som Almega, Byggnads, Måleriförbundet .

Välkommen att kontakta oss, vi gör gärna din fastighet, privata eller företag Fräscht.

Intresserad av att arbeta hos oss?

Fyll i formuläret nedan:

  Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet från yrket samt talar mycket god svenska. Körkort är ett krav och tillgång till bil ett plus.  Städproffsen i Skåne AB
  5.0
  Baserat på 24 recensioner
  powered by Google
  Liselott Wernersson
  Liselott Wernersson
  08:12 24 Mar 20
  Bra utfört arbete och trevlig personal!
  Cecilia Rönnbom
  Cecilia Rönnbom
  20:09 20 Mar 20
  Fasen vad bra resultatet blev, jag blev verkligen överraskad hur väl ni lyckades. Verkligen ett proffsigt företag på... alla sätt. Tusen tack Magnus med personal. Grymt nöjd!läs mer
  Philip Konrad
  Philip Konrad
  19:48 03 Feb 20
  Blev mycket nöjd med min flyttstädning, riktigt proffsiga och trevlig personal, kan starkt rekommenderas.
  Oliver Bodén
  Oliver Bodén
  19:03 28 Jan 20
  Mycket duktig städpersonal som får jobbet gjort och inget krångel att hyra maskiner, rekommenderar dessa starkt!
  Jim mårtensson
  Jim mårtensson
  13:33 20 Jan 20
  Mycket bra utfört arbete!
  Lovis Bryngelsson
  Lovis Bryngelsson
  19:22 14 Jan 20
  Trevlig personal som utfört ett utmärkt Städjobb!
  Conny Boden
  Conny Boden
  07:45 04 Jun 19
  En heltäckande städfirma som även målar, tvättar fasader, slipar golv, labb städning.... Hemstäd,trappstäd,flyttstäd,byggstäd,osv. Tror dom löser alltFantastisk servis och för bra pris. Rekommenderas starkt.läs mer
  More reviews
  js_loader

  Miljöpolicy

  Städproffsen tar ansvar genom hela företaget jobbar aktivt för att påverka våra leverantörer, beställare och kunder att leverera och välja produkter och annat material med minsta möjliga miljö- och hälsopåverkan under och efter arbetet, utan att försämra kvalitén. Vi använder i första hand miljömärkta och hållbara varor i vår egen verksamhet.

  Vi ska hushålla med våra naturresurser genom bland annat att minska användandet av ej återvinningsbart material samt att sortera återvinningsbart avfall.

  Vi ska alltid värna om och arbeta för att minska utsläpp till luft och vatten samt att minska mängden ej återvunnet avfall.
  Våra transporter ska alltid planeras på ett klimatsmart sätt för minskat utsläpp.

  Alla våra medarbetare utbildas och informeras löpande i grundläggande miljöarbete.

  Kvalitetspolicy

  Med kunden i centrum ska vi ständigt utvecklas och vara det självklara valet för arbetstagaren och kunden.
  Vi jobbar med att varje arbetsplats ska präglas av mångfald, utveckling, framgång och trivsel.
  Genom rätt kompetens, rätt pris och en målsättning att leverera den kvalitet som kunden förväntar sig, ska vi alltid ligga i framkant av utvecklingen av de produkter och tjänster vi levererar.
  Vi arbetar kontinuerlig med långsiktig kvalitet som en integrerad del i verksamheten och låter kvalitet och säkerhet prägla såväl vårt dagliga arbete som våra små och stora beslut.                     Kontakta oss - Så hjälper vi din fastighet eller boende!