Grönytor

Vi sköter och ser till att era gröna ytor är i toppskick och att era boende kan nyttja dessa ytor till allt från lek till kvällsmys.

Som standard ser vi till att era gräsmattor är lagom klippta, där det börjar bli kala fläckar gödslar vi. Häckar klipper vi efter överenskommelse och vid lämplig tidpunkt. Fruktträd och träd beskärs, vi rensar ogräs och gräver rabatter. Parkgångar och stenläggningar håller vi fria från ogräs.

Era grönområden är trygga med oss!

Gräsklippning

Är det inte skönare att kunna slappna av eller åka till stranden och låta oss sköta gräsklippningen?

Vi har rätt utrustning och kunskap för att hålla trädgården i trim . Antingen om man bara vill ha enstaka klippningar eller om man vill ha ett abonnemang där vi kommer i intervaller och klipper/trimmar.

Inga trädgårdar är för stora eller för små för oss på städproffsen.

Häckar

Vid klippning av häckar och buskar så finns det en hel del att ta hänsyn till som till exempel när dessa ska  klippas. Vilket syfte har häcken? Och hur ska den klippas? Där kommer vi in som proffs och har den kunskapen som behövs för att få ett bra resultat och få en tät och fin häck.

Vi finns till hands om ni vill få tid över till annat eller om ni känner er osäkra på hur er trädgård, buskar och häckar ska skötas.                   Kontakta oss - Så hjälper vi din fastighet eller boende!