Golvvård i Skåne & Blekinge

Golvvård - Städproffsen
Vi utför golvvård på orterna Kristianstad, Broby, Hässleholm, Hörby, Sölvesborg, Bromölla, Sjöbo.

Golvvård är en viktig aspekt när man tittar på det både estetiskt och ekonomiskt.

Golvet är oftast det först man ser när man kommer till ett nytt ställe ser ett golv smutsigt ut spelar det ingen roll hur välstädat och fint man har i lokalen. Ur ett ekonomiskt perspektiv håller golven längre om man kontinuerligt skurar upp och behandlar dessa rätt. Det är viktigt att lägga rätt behandling på rätt golv då ett golv som blir felbehandlat kan förstöras och om det går att rädda så blir kostnaden väldigt mycket högre än att välja en seriös leverantör från början. så tveka inte och höra av er till oss !

Det säljs en del golv på marknaden som ska vara så kallade underhållsfria golv men inget golv är underhållsfritt utan alla golv mår bra av golvvård. Det finns lika många behandlingar som det finns golv och många golv på marknaden kräver en installations behandling för att hålla och se bra ut.

Exempel på golv som mår bra/kräver en installationsbehandling är:

  • Linolium
  • Gummigolv
  • Oljat trägolv
  • Lackat trägolv

Utifrån ett allergi perspektiv är en heltäckningsmatta utmärkt val då mattan binder damm. Efter ett tag så är det att föredra en tvätt av mattan vilket det används speciella maskiner till som man anpassar efter mattyp. Vissa mattor tål inte hög värme eller för mycket vatten då det finns en kramprisk. Därför inspekterar vi mattan innan tvätt så att rätt mängd värme och vatten används vid tvätt. Det samma gäller rustika golv som epoxygolv som t.ex ligger i bilhallar. Där kan man välja mellan ett par olika behandlingar beroende på smutsighets grad och hur länge sedan det är tvättat. Kontakta oss så berättar vi mer.

Kort och gott, alla golv behöver behandling och underhåll.                   Kontakta oss - Så hjälper vi din fastighet eller boende!